Wat Samsung zo’n veelzijdig bedrijf maakt

Samsung

Wie ook maar een beetje bekend is met tech en elektronica, heeft gehoord van Samsung. Het is een van de grootste merken van het moment. Gek is dat niet want Samsung maakt ontzettend veel verschillende producten en ze zijn – een uitzondering daargelaten – vaak steengoed. 

De onderdelen van Samsung

Wat veel mensen niet weten is dat Samsung ook onderdelen maakt voor onder andere computers. De kenner weet dat het juist daarin is dat Samsung het meest betrouwbare merk is. Want een SSD van Samsung betekent dat je eigenlijk altijd wel goed zit. Dat is dan ook waar de echte kenner Samsung voor gebruikt.

Samsung

De consumenten

Veel anderen kennen Samsung waarschijnlijk van de smartphones en televisies. Ook daar zijn ze erg goed in. Samsung is bijvoorbeeld een geliefde keuze voor smart televisies. Die zijn tegenwoordig populairder dan ooit omdat je dan ook met je televisie online kan zijn en apps kunt downloaden. De smartphones van Samsung golden jarenlang als betaalbaar alternatief op Apple. Zoals je nu wel weet, is Samsung dus niet voor niks een van de grotere spelers op de markt. 

Geschiedenis van Samsung

Samsung is net als veel andere elektronicabedrijven van oorsprong een Aziatisch merk.  De Samsung Group werd opgericht in 1938 door Lee Byung-chull. Inmiddels is hij overleden maar Samsung leeft voort. De dochteronderneming Samsung Electronics werd gevestigd in de Zuid-Koreaanse stad Daegu. 

Samsung aanschaffen

Benieuwd of Samsung het merk is voor jou? Dat hangt helemaal af van wat je precies nodig hebt, maar het is altijd goed om even naar Samsung te kijken voor de opties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *