Game key discounter

sims3

Game key discounter is een online webwinkel op het gebied van gamen. Je kunt hier terecht voor game keys, sleutels waarmee je spellen welke je online download mee kunt activeren. Naast game keys kun je ook terecht voor giftcard, X-box live abonnementen en onder andere PSN cards voor de Playstation. Je keys en codes worden direct geleverd en je krijgt hier een bevestiging van op de e-mail waar ook de key en code in staat. Je kunt 24 uur per dag en zeven dagen per week je aankopen doen. Mooi meegenomen, het bedrijf geeft je de laagste prijs. Ook is er een persoonlijke klantenservice waar je met al je vragen of eventuele problemen terecht kunt.

Online games spelen

Gamekeydiscounter.nl

Game key discounter kun je bereiken via de website: Gamekeydiscounter.nl, het bedrijf is onderdeel van Flex Events B.V. met het Kamer van Koophandel nummer: 125723. Game key discounter is de plek voor alle soorten games. Je hebt een ruime keus uit onder andere: Aktie, Avontuur, RTS (real time strategy), RPG (role playing game), race games en nog veel meer. Voor de PC kun je terecht voor games van Origin, Steam, en Uplay. Tevens heeft het bedrijf spellen van X-box en Playstation in het assortiment. Door de aard van de producten (activeer codes) kun je de producten niet retourneren, ook het herroepingsrecht is niet op de producten van kracht. Betalen is mogelijk via: iDeal, Pay Safecard, Sofort banking, IBAN en Bancontact Mister Cash.

sims3

Online een leuk spel spelen

Mijn zoon speelt regelmatig spelletjes, online, op zijn computer. Vaak moet ik tegen hem zeggen dat eerst zijn huiswerk af moet zijn, voordat hij achter de computer mag gaan zitten. Vorige week was het zo erg dat ik zijn computer maar een tijdje van zijn kamer heb gehaald, omdat hij er, naar mijn zin, te vaak achter zat.

Vorige week was er niets op de tv en zag ik de computer in de hoek staan. Het idee om online een spelletje te spelen was nog nooit in mij opgekomen, maar nu wilde ik wel eens zien waar mijn zoon al die tijd mee bezig was. Het spel heet de Sims en eenmaal hiermee aan de slag te zijn gegaan wist ik ook niet van ophouden. Wat een zeer leuk en verslavend spel. Nu ben ik ook om en hebben wij al meerdere andere leuke spellen via de Gamekeydiscounter.nl besteld.