17 november 2019

Een webwinkel laten maken? Zo geregeld

Heb je een bedrijfje en wil je hiervoor ook online je producten kunnen verkopen? Of bezit je al een webshop waar je niet helemaal tevreden mee bent, waardoor je een nieuwe webwinkel wilt hebben? Laat deze webwinkel dan maken door de experts van Mooi Online. Hier wordt een webwinkel gemaakt die helemaal past bij je zaak en de producten die je verkoopt. Volledig gebruiksvriendelijk voor zowel jezelf als voor je klanten en goed vindbaar via Google. Een goede webwinkel laten maken is niet zo moeilijk als je maar weet bij wie je moet zijn om jouw wensen te kunnen vervullen.

Webwinkel laten maken met WooCommerce

Bij Mooi Online wordt er een goed functionerende webwinkel voor je gemaakt die voldoet aan kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. De webshop wordt gemaakt met WooCommerce, een speciale toepassing van WordPress. Gebruik je een website die werkt op WordPress, dan kan de WooCommerce webshop eenvoudig worden toegevoegd aan je website. Deze kan meteen worden aangepast aan het stramien van je website, zodat deze perfect op elkaar aansluiten. Deze webshop is voorzien van de meest gebruikelijke betaalmogelijkheden als iDeal en PayPal. Daarnaast kun je ook extra opties als vooruitbetalen en op rembours. Alles om ervoor te zorgen dat je webwinkel je klanten kan voorzien in de beste service.

Voor al je producten en diensten

Online je onderneming opstellen is met Mooi Online zo geregeld. Het maakt hierbij niet uit wat voor ondernemer je bent. Verkoop de beste producten en verleen de beste diensten eenvoudig via je webwinkel. Mooi Online kan je helpen met elke bedrijfsvorm en manier hoe jij je klanten wilt bijstaan. De diensten die Mooi Online levert zijn professioneel door jarenlange ervaring en doordat er met WooCommerce gewerkt wordt, kan dit eenvoudig met je bestaande website gecombineerd worden onder dezelfde URL. Door een webwinkel te laten maken voor je onderneming bij Mooi Online ben je ook online sterk en weet je je doelgroep pas echt goed te bereiken.